Ben jij klaar om naar het volgende niveau te groeien?

Boek een persoonlijk gesprek, waarin we samen gaan kijken hoe dat er voor jou uitziet.

wat brengt het persoonlijk gesprek jou?

Binnen een uur helder wat jouw volgende stap is en welke acties daarbij horen.

Waar verlang je naar voor jezelf?

Geen vrees hebben voor een ongelukje tijdens het lachen, niezen of hoesten. Kunnen hardlopen of een stevige wandeling maken zonder inlegkruisje. Actief kunnen spelen met je kids, zoals trampoline springen?


Wat houdt je tegen?

Hoogstwaarschijnlijk je dagelijks leven.


Wat houdt je op dit moment tegen? Weinig tijd? Geen energie? Te veel dingen die je al MOET doen? Geloof in jezelf dat je het kunt? Toewijding of discipline? Teleurstelling in eerdere pogingen?

Hoe kan ik je daarbij helpen?

Het uitgangspunt is het in kaart brengen van waar jouw disbalans komt. Het geven van inzicht rondom bekkenproblematiek.

Het opbouwen van vertrouwen, kracht, coƶrdinatie en stabiliteit van de spieren rond het bekken staat centraal. Het vinden van een balans tussen rust en activiteit. We ondervinden via oefeningen de relatie tussen het lichaam, de geest en invloed van emotie.

Over Bekkenspecialist

Hoi,

Ik ben  Jennifer Neupane-Duin

Ik ben Pelvic Health Yoga instructeur.
In een persoonlijk gesprek luister ik naar je klachten en problematiek. We stemmen af op je vraag en denk ik met je mee. Ik reik je vanuit mijn brede kennisgebied (Pelvic Toning, Womb Sciences Immersion, Hormoonyoga, Pralaya/hatha yoga, vrouwelijke seksualiteit)

graag ideeƫn of connecties aan die je verder kunnen helpen.

Een persoonlijk gesprek (telefonisch of via Zoom) is ook altijd de GRATIS eerste stap voor bijvoorbeeld persoonlijke yoga sessies of het Pelvic Health Yoga Programma als 5 workshop reeks of online cursus.


Hier vertel je kort wie je bent en waarom het een super-kans is om met jou een strategiegesprek te hebben. Welke kwaliteiten zijn van waarde voor je lead? Waarom ben jij degene die hem het beste kan helpen op dit moment?

Het persoonlijke adviesgesprek,

zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda
  Je ontvangt een mailtje met een link naar onze meeting.
  Check voor de zekerheid je spam-inbox. Voeg de afzender toe als veilige afzender, zodat we altijd elkaar kunnen contacteren.
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat je strategiegesprek is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw klachten, de wens mbt je bekkenproblematiek en hoe je dat zou kunnen bereiken. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, kan het zo zijn dat ik je in het gesprek een aanbod doe.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat.

Plan hier je persoonlijk

adviesgesprek

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

>