GRATIS

Gratis ebook, waarin ik mijn Complete aanpak voor gezonde bekkenbodemspieren deel.

Voor vrouwen die graag van hun urineverlies afwillen door de FEm-Methode.

Ontdek de samenwerking van je fysieke, emotionele en mentale lichaam. En dat disbalans in deze 3-eenheid invloed heeft op jouw bekken en gerelateerde klachten.

Laat deze vernieuwende aanpak een eye-opener zijn en ervaar aan de hand van 3 oefeningen wat je lichamelijke gewaarwordingen je vertellen.


Begin vandaag nog met de eerste stappen naar een bekken in balans!

Wat anderen zeggen over de FEM-Methode en het Pelvic Health Yoga Programma:

Na bijna een jaar kwakkelen met bekkenpijn na mijn bevalling kwam ik bij www.bekkenspecialist.be terecht. Na diverse behandeltrajecten in de zorg liep ik steeds tegen een muur qua herstel. Mijn gevoel zei dat er meer aan de hand was en vooral veel meer herstel mogelijkheden moesten zijn. Ik werd geraakt door een online post van founder Jennifer over bekkenproblematiek en wist: hier moet ik zijn. Mijn onderbuik gevoel zat juist. Met haar kennis en ervaring heeft Jennifer mij tijdens het Pelvic Health Yoga Programma veel kunnen leren en verschillende inzichten gegeven. Dit heeft mijn herstel een boost gegeven! En dat gewoon op afstand, ik kon online meedoen vanuit Nederland.
Heel trots was ik toen ik als een van de eersten haar e-boek mocht lezen. Een schat vol informatie. De holistische methode ontwikkeld door Jennifer is heel verfrissend en compleet. Ik raad iedereen die kampt met uitdagingen in het bekkengebied dit e-boek te lezen en zich daarna vooral ook aan te melden voor haar programma. 

Monique Blommensteijn, 33 jaar

3 voordelen van het E-book en waarom jij deze wilt ontvangen... 

Vernieuwend

De FEM-methode waarover het gaat in Pelvic Health Yoga en dit E-Book is uniek en biedt een nieuwe kans om je klachten te transformeren.

Inzicht

Je krijgt inzicht en kennis in de samenhang van je fysieke, emotionele en mentale lichaam. Je leert dat je lichaam niet faalt maar jouw iets wil vertellen.

Zelfhelend vermogen

Vanuit jouw lichaam wakker je het zelf helend vermogen aan. Via bewustwording en bewust ervaren zet je een eerste stap van disbalans naar genezing.


Jennifer Neupane-Duin,


Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te behoeden voor bekkenklachten, of deze te verhelpen. 

Dit doe ik via een holistische aanpak: Pelvic Health Yoga, uniek in zijn soort. Vanuit een visie dat alles in verbinding staat met elkaar. En dat geschikt gemaakt voor de hedendaagse vrouw. Om hun disbalans te transformeren naar een gezond en vitaal functionerend lichaam.


Download nu GRATIS jouw kopie en zet de eerste stap naar een bekken in balans.

Ontdek de samenwerking van je fysieke, emotionele en mentale lichaam. En dat disbalans in deze 3-eenheid invloed heeft op jouw bekken en gerelateerde klachten.

Laat de vernieuwende aanpak een eye-opener zijn en ervaar aan de hand van 3 oefeningen wat je lichamelijke gewaarwordingen je vertellen. 

>