GRATIS klachten gids

Vrouwen Pijn.

De 9 meest voorkomende bekken klachten. 

(Met oorzaak en oplossing)

voor vrouwen met bekkenklachten, zoals: 

Endometriose, urineverlies, bekkenpijn, menstruatiekrampen en -klachten, baarmoeder- of blaasverzakking, bekkenbodem disfunctie, vaginisme, lage rugpijn, etc die graag de achterliggende oorzaak van hun ongemak willen oplossen.

3 voordelen van deze GIDS en waarom jij deze wilt ontvangen... 

Vernieuwend

Deze gids is uniek en biedt jou een nieuwe kans om je klachten beginnen aan te pakken. Deze informatie is onderdeel van de FEM-methode die wordt toegepast tijdens de Pelvic Health Yoga.

Klacht als kracht!

Je leert dat je lichaam niet faalt maar jouw iets wil vertellen. En door het inzicht wat jij krijgt ben je in staat jouw klacht en jouw vrouwenpijn op te lossen. 

Jouw klacht als kracht!

Zelfhelend vermogen

Je lichaam is toch fantastische dingen in staat. In deze gids vind je de handleiding om je zelfhelend vermogen te activeren. Waardoor je klachten verminderen. Je zet de knop naar heling om.  

Terug naar een bekken in balans

Welzijn is van belang voor het goed functioneren van jouw systeem. Zowel lichamelijk als emotioneel en mentaal. Deze handige en gemakkelijke downloadbare gids ontrafelt voor jou de vrouwelijke wijsheid erachter. Jouw klacht is immers jouw gids naar de verborgen kracht die je nog mag doen ontwaken. Deze inzichten dragen bij aan het helingsproces van bekkenklachten.


Jennifer Neupane-Duin,

Pelvic Health Yoga Instructeur

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te behoeden voor bekkenklachten, of deze te verhelpen. 

Dit doe ik via een holistische aanpak: Pelvic Health Yoga, uniek in zijn soort. Vanuit een visie dat alles in verbinding staat met elkaar. En dat geschikt gemaakt voor de hedendaagse vrouw. Om hun disbalans te transformeren naar een gezond en vitaal functionerend lichaam.

Wat anderen zeggen over de FEM-Methode en het Pelvic Health Yoga Programma:

Na bijna een jaar kwakkelen met bekkenpijn na mijn bevalling kwam ik bij www.bekkenspecialist.be terecht. Na diverse behandeltrajecten in de zorg liep ik steeds tegen een muur qua herstel. Mijn gevoel zei dat er meer aan de hand was en vooral veel meer herstel mogelijkheden moesten zijn. Ik werd geraakt door een online post van founder Jennifer over bekkenproblematiek en wist: hier moet ik zijn. Niets was minder waar. Met haar kennis en ervaring heeft Jennifer mij tijdens het Pelvic Health Yoga Programma veel kunnen leren en verschillende inzichten gegeven. Dit heeft mijn herstel een boost gegeven! En dat gewoon op afstand, ik kon online meedoen vanuit Nederland. 

Monique Blommensteijn, 33 jaar
Zoek gemakkelijk jouw klacht op via de index

Download nu GRATIS jouw Gids en zet de eerste stap naar een bekken in balans.

Vrouwelijke welzijn = vrouwelijke wijsheid. Ontrafel het geheim achter jouw vrouwen pijn en ontdek de verborgen kracht van bekkenklachten.

>