Pelvic Health Yoga Belevingsdag

Wil jij samen met gelijkgestemde vrouwen in een veilige omgeving werken aan jouw bekkenklachten?

Creëer Happy Hips met Therapeutische Yoga.

Gun jezelf een belevingsdag in het Belgische Kempen voor een kennismaking met: Pelvic Health Yoga - Bekken Yoga Therapie.

Deze dag, is zowel voor de nieuwsgierige ontdekker als voor de praktiserende en meer ervarende reizigers op het pad van yoga. 

Voor vrouwen met bekken gerelateerde klachten of vrouwen die wensen om ze te voorkomen.

Deze Belevingsdag is in een veilige setting met een groep van maximaal 6 deelneemsters.

Datum, tijd en locatie:

Zondag 19 maart 2023. van 10:30-16.30 uur.

House of Shiva and Shakti: Kuiltjesstraat 24, 2260 Oud-Turnhout

Investering:

35 Euro.

En een dosis betrokkenheid en toewijding naar jezelf toe.

Home made lunch voor jezelf.

Door:

Pelvic Health Yoga instructeur.

Yoga Alliance Teacher met vele verdiepende bijscholingen.

Inclusief:

Koffie, thee, water & snacks worden voorzien.

Er wordt een pauze voorzien waarin eigen meegebrachte lunch genuttigd kan worden.

Door samen te komen in een kleine en intieme groep, kunnen we een safe space creëren. We kunnen dan ruimte maken om onze uitdagingen te benoemen en ervaringen te delen. We kunnen de kracht ontdekken die schuilgaat in het verbinden met andere vrouwen die zich ook in een bewustwordingsproces bevinden.Wat mag je verwachten?

Inzicht in je bekken en bekkenbodem

Alle ins en outs over je bekkenbodemspieren en de prachtige functies die het bekken heeft. Hoe dit goed kan functioneren en hoe je dit fysiek gezond kan houden. 

De correcte ergonomie aangeleerd

Nu we het bekken en haar prachtige functies begrijpen willen we dit in alignment brengen. Wat is de juiste lichaamshouding? Hoe zit je correct? Welke dagelijkse handelingen hebben invloed en hoe kan je je bekken ondersteunen terwijl je in beweging bent? 

Stabiliteit en flexibiliteit ervaren

Er worden praktische en toegankelijke oefeningen aangeleerd. Tips aangereikt die je makkelijk in je dagelijkse leven kan integreren.

Breath work verkennen

Je adem gebruiken als weg wijzer. We volgen onze adem en duiken in ons lichaam. Het landschap waarin het gebeurd.

Wat er gebeurt tijdens en na de workshop:

" Er wordt op de rem gedrukt en meer in het lichaam gegaan. Dat doet deugd. Ik merk dat ik beter slaap en minder pieker. Deelname aan jouw lessen en workshops doet goed voor mijn welzijn. Ik voel me altijd beter achteraf, en steeds meer in balans. Hartelijk dank om jouw kennis telkens weer te delen! "

Marsha

Medewerker personeelsdienst

"

De poses en opbouw zijn zorgvuldig geselecteerd.

Tijdens de workshop kan worden afgestemd op specifieke vragen, klachten of noden van de deelnemers.

Met plezier geef ik (yoga)poses en oefeningen die verlichting geven voor jouw bekken en rug. En krijg je ademtechnieken om bekkenbodem en middenrif weer te optimaliseren en terug in balans te krijgen.

Op een zachte manier bewust afstemmen op je bekken. En het geven wat het nodig heeft en verdient: namelijk herbronnen vanuit zichzelf.

  • Ben jij toe aan een dag quality time met jezelf om terug in balans te geraken en jouw batterij op te laden?
  • Lijkt het je heerlijk om de vele prikkels en stress van de dag letterlijk van je te laten afglijden?
  • Wil jij een stap zetten in het transformeren van bekken klachten naar een vitaal lichaam?
  • Wil je een begin maken aan de reset van jouw bekkengebied?  
Zoek je verbinding met andere vrouwen? Wens je herkenning of wil je erkenning voelen? In een veilige setting met maximaal 6 andere vrouwen creëren  we deze safe space.

Het Programma:

Voor deze belevingsdag heb ik een waardevol programma gemaakt, waarin (ruim) voldoende tijd is voor persoonlijke hulpvragen. In de ochtend gaan we aan de slag met kennis opdoen, inzichten ontvangen en delen. 's Middags werken we met het fysieke lichaam. Om uiteraard tussendoor te blijven delen en uitwisselen.

Introductie tot de anatomie.

Onder de noemer: Biologieles 2.0 en vrouwelijke seksualiteit deel ik mijn brede en diepe kennis over de bekkenbodem en het vrouwelijk bekken.

Safe space deel rondes

De kracht van vrouwen die samen zijn. Gelijk gestemd zijn omtrent hun doel en wens. Vrouwen die elkaar zien, naar elkaar luisteren, en laten zijn. Herkenning en erkenning voelen. Dragen en gedragen worden.

Connectie bekkenbodem & middenrif

Waarom zijn adempatronen en oefeningen zo belangrijk als je bekkenklachten hebt? Hoe beïnvloeden ze elkaar? Wat kan je doen om jouw bekkenklachten te ondersteunen via ademwerk?

Diverse Yoga oefeningen

Invoelende oefeningen zodat je bewust wordt van je houding en je bekken. Om balans te genereren doen we verstevigende oefeningen en krijg je tips om de stabiliteit in je bekken en core te vergroten. Doen we ontspannende houdingen die je doen gronden. En wordt je uitgenodigd om poses aan te nemen die jouw flexibiliteit geven en opening creëren.

Zie jij dit zitten?


Een dag vol vrouwelijke wijsheid, met andere gelijkgestemde vrouwen. Geïnspireerd te worden om die vrouwelijke flow te ontketenen vanuit jezelf. Jezelf opladen en een stukje helen. 

Je weet vast wel wat voor prijzen er in de markt gevraagd worden voor trainingen, masterminds en day-retreats.

Deze belevingsdag, waar jij centraal staat, is natuurlijk geen van deze drie, maar is een mix van dat in de vorm van een vrouwencirkel.

Kom je ook?

Dit is de eerste uitgebreide workshop die ik weer geef rond Pelvic Health Yoga sinds 2020. En omdat ik hier nu voor het eerst een hele dag rond Happy Hips ga weiden biedt ik deze belevingsdag aan voor een zachte en speciale prijs.  

Pelvic Health yoga belevingsdag

Creëer happy hips!

35

/- EURO

  • Zondag 19 maart 2023. van 10:30-16.30 uur.
  • House of Shiva and Shakti: Kuiltjesstraat 24, 2260 Oud-Turnhout, België.
  • Koffie, thee, water & snacks worden voorzien.
  • Er wordt een pauze voorzien waarin eigen meegebrachte lunch genuttigd kan worden. 

Dankbaar:

" Ik ben nog steeds dankbaar voor de yoga lessen die ik met jou kon meemaken. Jij bent heel professioneel en gepassioneerd door jouw job! "

Sylwia

Winkelmedewerkster

"

Resultaat:

" Jennifer neemt haar tijd om iedereen persoonlijk te helpen. Aangezien ik reeds een aantal blessures heb is dit zeer mooi meegenomen. Ik merk trouwens na vier sessies reeds meer beweeglijkheid in mijn schouder die toch dik drie jaar bevroren was. " 

Martine

IT-medewerkster

"

Doet deugd:

" Bedankt voor de fijne lessen, ik heb het nodig en het doet altijd deugd. Je doet dat goed! "

Kathelijne

Ziekenhuismedewerkster

"
>