Therapeutische Yoga Sessies


Individuele yoga sessies afgestemd op jouw klachten en/of noden.

Individuele sessie: 1 op 1 yoga

Privé begeleiding om jouw persoonlijke en onderliggende klacht in kaart te brengen. Waarbij de handelingen en oefeningen aangeleerd worden om de disbalans op te gaan heffen.


Focus op jouw persoonlijke klacht

Versterken en krachtiger maken, daar waar het mag. En versoepelen en flexibeler maken, daar waar het nodig is.

Het lichaam ontlasten van de voorkeurshouding en terug naar de natuurlijke uitlijning (ergonomie) brengen. Daarnaast kunnen Pralaya strength & stability yoga technieken gericht op jouw probleem of noden specifieke lichamelijke klachten zoals ongemakken, pijn, letsels of blessures verminderen en worden voorkomen.

De oefeningen zijn in essentie gericht het creëren van sterke en gezonde spieren. Wat globaal resulteert in een krachtiger en flexibeler lichaam. Een correcte lichaamshouding terug realiseren waardoor een evenwichtige verdeling van de druk over de gewrichten ontstaat. Hierdoor verdwijnen pijn, overbelasting, irritatie, ....

Het is een feit dat een ergonomischer, beter doorstroomde, leniger en gezonder lichaam veel vitaliteit, kracht, vreugde en emotionele groei met zich mee kan brengen.

Specifieke oefeningen

Individuele begeleiding, want elk lichaam is anders.

Afgestemd op jouw noden

Op jouw eigen lichamelijke capaciteiten en lichaamsbouw worden de poses en oefeningen aangereikt.

Klacht in kaart

We pakken de oorzaak aan, om zo de disbalans op te heffen.

Deze sessies bestaan uit combinaties van verschillende  methoden en yoga oefeningen

Persoonlijke begeleiding zodat je optimaal vitaal kan zijn. Behandelen van typische klachten die voortkomen uit onze levensstijl, repeterende handelingen of voorkeurshouding.

Privé sessies die jouw persoonlijke en onderliggende klacht in kaart brengt en waarbij de handelingen en oefeningen aangeleerd worden om de disbalans op te gaan heffen.

Werken met je lichaam, ervaren, voelbaar en waarneembaar maken wat je lichaam te vertellen heeft. Persoonlijke begeleiding, want elk lichaam is anders, hoewel het lichaam uiteindelijk allemaal hetzelfde hoort te functioneren: optimaal vitaal!

Een anatomisch verantwoorde, veilige en zorgvuldige omgang met het lichaam vormt het uitgangspunt van deze sessie.

Het is een feit dat een ergonomischer, beter doorstroomde, leniger en gezonder lichaam veel vitaliteit, kracht, vreugde en emotionele groei met zich mee kan brengen. Maar vergeet ook niet dat de aanwezige mindset en vastgezette emoties voor fysiek ongemak kan zorgen.

Meestal voldoet een 3-tal sessies om een basis verbetering te creëren. Een meer alternatieve individueel holistisch gerichte aanpak biedt dan vaak de oplossing.

Voor wie?

Voor zowel de zwangere, als recent bevallen mama. Maar ook de langer terug bevallen mama of vrouwen die zelfs geen moeder zijn:

  • zwangerschap: positie baby, lichamelijk ongemak, urineverlies, bekkeninstabiliteit
  • postpartum: bekkeninstabiliteit, incontinentie, pijn in de heupen
  • menstruatie klachten en krampen
  • hypertonatie, ongemak bij vrijen
  • rug en/of schouderklachten

Over het resultaat:

" Ontzettend bedankt voor die paar simpele maar ohh zo doeltreffende oefeningen. De pijn in mijn schouder was snel verminderd en ben zo blij dat die blessure nu niet meer dominant aanwezig voelt. Ik kon mijn arm binnen no-time weer gewoon gebruiken. Ik ben zo opgelucht en voel ook dat ik nu een veel betere houding kan aannemen. Ik voel me energieker. "

Hanna

(lerares lagere school)

"

Jouw investering

1 los consult

60

/Euro

Blog

Interessante artikelen en andere eye-openers

>