Optimaal vitaal met een bekken in balans

Door Jennifer

bekken klachtvrij

Zoek niet langer de antwoorden in de buitenwereld, maar voel vanuit verbinding met jezelf wat je nodig hebt om terug in balans te komen. Balans tussen stabiliteit en flexibiliteit, begint bij een bekken in balans. In het bekken ligt immers de basis van je bestaan, de basis van je veiligheid, je welkom voelen op de wereld zodat je vol vertrouwen en in alle rust kan observeren welke gewaarwording jou wil vertellen wat je nodig hebt.

Verbind, Tune in, Creëer. Stabiliteit en flexibiliteit.

Zoals de ogen de spiegel zijn van de ziel, dient je lichaam als spiegel van het leven. Als het leven zwaar is, leer je je aanpassen. Wat vaak fysiek, mentaal en emotioneel compensatie gedrag met zich meebrengt. Het pelvic health yoga programma gebruikt de lichamelijke klacht als deur naar het leven, welke terug in balans gebracht mag worden.

Vanuit de holistische visie werken met je bekken. Wat houdt dat in?

De methodiek die ik hanteer vertrekt vanuit lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch werken met je bekken. Je wordt geïntroduceerd met welke gedachten, gevoelens en gedrag staan op de voorgrond en waarom is dat? Deze aspecten in uw leven, waar je mogelijk niet bij stil gestaan hebt, beïnvloeden vaak of er wel of geen problematiek is. Wanneer het ongemak, de disbalans, de aandacht krijgt wordt het uitgenodigd om terug in balans te komen.

Wat is de methode? Welke oplossing heb ik voor jou?

Een bekken in balans creëren. Fysiek, emotioneel en mentaal. Fysiek uiten zich de klachten waarop we actie willen ondernemen, en naast fysiek mogen we ook emotioneel en mentaal werken. Zodat we zowel letterlijk als figuurlijk stabiel en flexibel zijn. Op lichaamsniveau, maar ook geestelijk en emotioneel.

Opgeslagen (onbewuste) trauma de ruimte geven om er te mogen zijn. Gezien, gevoeld en gehoord te worden. Zodat in die vrijgekomen ruimte, de shift gemaakt kan worden. Die shift die het bekken en aanverwante lichaamsdelen (rug, benen, billen, buik) terug in balans kan zetten.

In de 3-eenheid: lichaam, geest, emotie zit de methode.

Nu je dit gelezen hebt, hoe zou ik je kunnen helpen? Welk onderdeel van de 3-eenheid is bij jou het meeste uit balans?

Over de auteur

Jennifer  -  Pelvic Health Yoga Instructeur

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >