Bekkenbodem Basis Training

Een volledig Do-It-Yourself pakket voor de vrouw die een goede basis wil creëren voor een bekken in balans. Must do voor elke vrouw. Ook preventief om klachten te voorkomen is deze aan te raden.

36 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

Ontdek je Bekken - Super aanbieding

Basis kennis en eenvoudige praktijk oefeningen die je nodig hebt om een goed fundament te creëren voor je bekkenbodem.

17 Lessen

Easy

Voortgang

Niet begonnen

8 Lessen

Voortgang

Niet begonnen

Podcasts

Interessante Podcasts welke gerelateerd zijn aan thema's rondom het bekken. Ook links naar TedxTalks.

12 Lessen

Voortgang

Niet begonnen

Bonus

In deze korte training krijg je de 3 bonussen die bij de trainingen Basis Bekkenbodem en Ontdek je Bekken horen.

9 Lessen

Voortgang

Niet begonnen

Informatie over het PHYP jaartraject

datum en tijden zoom/groepslessen online

1) Start hier: Ontdek je Bekken

In deze module ga je het landschap van je bekken ontdekken. Voelen en ervaren wat er kan gebeuren, dus praktische oefeningen. Maar ook korte duidelijke stukjes theoretische informatie: qua botstructuur, spieren en interne processen. Want de ervaring leert, dat wij vrouwen het beter kunnen begrijpen en voelen als we hebben gezien hoe het in elkaar steekt.

20 Lessen

Easy

Voortgang

Niet begonnen

Stap 2: Stand Bekken & Bekkenbodem Oefeningen

In de vorige module: ontdek je bekken leer je eerste alles wat je moet weten over je bekken qua botstructuur, spieren en interne processen. En invoelende oefeningen. Dit is nodig wil je in deze module leren en werken aan de correcte stand van je bekken en bekkenbodemoefeningen.

31 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

Stap 3 A: Strength & Stability Yoga

Met deze cursus heb je toegang tot de informatie en oefeningen die je spierkorset (buik, rug, benen, billen en bekkenbodem) verstevigen. Hierdoor kan je een basis stabiliteit creëren die zorgt voor de juiste lichaamshouding en correcte positie van je bekken.

18 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

Stap 3 B: Chakra Yoga en theorie

In deze cursus maak je kennis met de theorie van de chakra leer. Bij behorende yoga houdingen, al dan niet apart uitgelegd of in verwerkt in een les. Ook mudra's en mantra's (handgebaren en geluiden), ondersteunende visualisatie/meditatie worden aangereikt.

14 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

Online (Zoom) yoga lessen

Hier komen de lessen/meetings via Zoom in te staan. Deze lessen zijn niet thema gebonden. De thema lessen vind je in de desbetreffende deel-cursussen zelf.

 

20 Lessen

Voortgang

Niet begonnen

Yoga, Somatische remedies en Kruiden

Een greep uit moedernatuur haar kruiden om thee van te zetten die ondersteunend werken. En ben je geen thee-leut, dan vind je hier ook nog yogaflows en andere helende bodywork/ remedies die je kunt toepassen voor een bekken in balans.

16 Lessen

Voortgang

Niet begonnen

Hormoon Yoga

Dit is een bonus onderdeel van het Pelvic Health Programma. Alleen via speciale aanbiedingen kan je deze cursus volgen. In deze cursus komt Hormoon yoga aan bod. Onze voortplanting organen liggen in ons bekken. De hormoon aansturing gebeurd via de hersenen. In deze cursus bouw ik voort op dat gene wat ik heb geleerd van Dina Roderiques.

12 Lessen

Voortgang

Niet begonnen

Maan & Menstruatie

Dit is een bonus onderdeel van het Pelvic Health Programma. Alleen via speciale aanbiedingen kan je deze cursus volgen. In deze training leer je de cyclus van je menstruatie, in relatie tot de maan en de seizoenen. En krijg je yoga flows, oefeningen en sequences aangeboden die je kan doen en volgen.

14 Lessen

Voortgang

Niet begonnen

Postnatale Mama-Baby Yoga - Online lessen

Volledig Do-It-Yourself pakket om je bekken bodem en core weer terug stabiliteit en kracht te geven. Om zo het sluiten van je spierkorset, welke tijdens zwangerschap en geboorte geven is verwijdt, weer optimaal te laten sluiten.

22 Lessen

Easy

Voortgang

Niet begonnen
Pen
>